pilot_m_fligtacademy_liggende_srgb

Pilot Flight Academy, praktisk plassert ved Sandefjord Lufthavn, Torp, er Norges desidert største flyskole og tilbyr en rekke modulære og integrerte kurs og utdannelser til både fritids og yrkesflygere.

Pilot Flight Academy er blant få skoler med fast ansatte, og kan dermed tilby en helproff pakke som er skreddersydd individet. Enten om du vil ta småflylappen, eller om du har ambisjoner om å fly et passasjerfly, og alt imellom, er vi det rette stedet for deg!

Flyparken er toppmoderne og har en snittalder på cirka 1 år (per jan. 2017). Skolen disponerer toppmoderne en- og tomotorsfly av typen Diamond DA40NG og DA42-VI. Med EFIS (glass cockpit) og SLPC (Single Lever Power Control) styrt dieselmotorer er flyene av det mest moderne som kan flys i dagens marked.

test-hovedrom-group-1test-take-off-traffic-plane

Pilot Flight Academy kan med toppmoderne fasiliteter og fly, fulltidsansatte og lang erfaring, tilby en profesjonalitet og tilgjengelighet som ikke kan sammenlignes andre steder. PFA er der for kunden, og tar hensyn til individuell progresjon.

Besøk www.pilot.no for mer informasjon, og besøk oss gjerne for å se hva skolen dreier seg om!

Skal du ta PPL, er privatfly.no rette sted å ta teorien. Flyprogrammet kan du ta hos Pilot Flight Academy. Og hvis du skulle ønsket å utvide repertoaret og øke kompetansen, så er vi blant få steder i landet der det kan gjøres.

Invester i drømmen din og spre vingene dine hos oss! pilot.no/ppla/

test-cockpit-0-brief

X
X
X
X